Speakerröst

Jag brukar säga att det finns en passade röst för varje budskap. En röst kan levereras på många sätt, allt från säljande, glad, ledsen, informativ till kvittrande sluddrig och negativ.
Ja, jag kan hålla på hur länge som helst men frågan är: Vad vill du leverera till dina potentiella lyssnare?
Att ha rätt speakerröst i en produktion kan vara skillnaden mellan framgång och fiasko, så därför är det viktigt att man väljer rätt speakerröst för att ge önskad känsla. Tillsammans kan vi göra kompletta lösningar för vad du behöver och vill ha. Allt
beroende på vad du vill kommunicera ut. Vi kan hjälpa dig med alla typer av speakerjobb. Där vi hjälper till med hela konceptet eller där du bara behöver speakerrösten.

Om jag får veta ungefärliga ingångsvärden kring omfattning och användningsområde så är det lättare att ge exempel på röstprov och prisförslag. I priset ingår alltid, förutom röstkostnaden, även studiotid för inspelning  och redigering så att du får en färdig ljudfil att ta direkt in i din produktion.

Är det något som du undrar över, tveka inte utan hör av dig, kolla med oss vad vi kan göra för dig och din reklam över tv och radio.

Kommentera